Tietoja meistä

Hyvinkään Puutavara on täyden palvelun puutavara- ja rakennustarvikeliike Hyvinkäällä. 1920-luvulla perustettu yritys on yksi Suomen vanhimmista puutavaraliikkeistä. Huhtikuussa 2023 Puutavaraliike T. Vainio Oy osti Hyvinkään Puutavaran liiketoiminnan ja toiminta jakautuu nykyään kolmelle paikkakunnalle (Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi). Järvenpäässä teitä palvelee Puutavaraliike T. Vainio Oy ja Nurmijärvellä Nurmijärven rakennustarvike.  

Hyvinkään Puutavara myy laadukasta puutavaraa monenlaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen rakentamiseen ja remontointiin. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu muun muassa erilaisia puutuotteita, levytavaraa, eristeitä, ovia, ikkunoita, sekä katemateriaaleja.

Saatavana on sahattua ja höylättyä puuta sekä eri puulajikkeita, kuten kertopuuta, kestopuuta, liimapuuta, puukomposiittia sekä lehtikuusta. Kattoristikot saat myös meiltä ja unohtamatta kattavia palveluita, joihin kuuluvat mm. määrämittakatkonta, levysahaus sekä kuljetuspalvelut.

Tervetuloa ostoksille!